Two Strangers (carry a cake across New York)

Two Strangers (carry a cake across New York)

Criterion Theatre

5/5 Op basis van 5 beoordelingen (beoordelingen)
  • Boeking tot: zaterdag 31 augustus 2024
  • Looptijd: 2hr 15min. Incl. 1 interval.
Koppels (80%) Theatergangers (100%) i
Foto's
Two Strangers (carry a cake across New York) Two Strangers (carry a cake across New York) Two Strangers (carry a cake across New York)
Two Strangers (carry a cake across New York) Beschrijving

Dougal is een jonge, naïeve en ongelooflijk optimistische Britse man. Hij vliegt naar de Big Apple voor de bruiloft van de vader die hij nooit heeft gekend, de tweede bruiloft van zijn vader.

Op het vliegveld wordt hij opgewacht door Robin, de zus van de bruid, een uitgesproken New Yorker die geen onzin accepteert en geen tijd heeft voor een praatje – ze is al te laat op haar werk. Ze vinden elkaar op het eerste gezicht niet zo leuk, maar dit is New York, er staat een bruiloft op de planning en er kan letterlijk van alles gebeuren.

Dit is een prachtige Britse musical van schrijvers Jim Barne en Kit Buchan, geregisseerd door Tim Jackson. Jim Barne is componist en orkestrator en de helft van het muziektheaterschrijversduo Buchan & Barne. Hij heeft muziek geschreven voor film-, theater- en hitmuziekacts. Kit Buchan is een schrijver, tekstschrijver en dichter wiens gedichten zijn verschenen in Clinic, The White Review, Magma en The Best British Poetry. Het is een match made in Heaven.

Wat is het verhaal achter Two Strangers (Carry a Cake Across New York)?

Two Strangers (Carry a Cake Across New York) -tickets nemen je mee naar een prachtige, hartelijke musical, oorspronkelijk geproduceerd door Royal & Derngate Northampton en New Wolsey Ipswich. Het heette toen 'The Season' en werd ontwikkeld via de Stiles and Drewe MTI Mentorship Award. Na een uitverkochte editie in het Kiln Theatre verhuist Two Strangers (Carry a Cake Across New York) op 4 april naar het Londense Criterion Theatre, waar hij tot 14 juli 2024 op het podium zal staan.

Over Two Strangers (Carry a Cake Across New York)

The Observer zegt dat dit 'bitterzoete sprookje in New York ter plaatse komt'. The Guardian zegt dat het 'grappig, oprecht maar onsentimenteel, een charmeur' is en TimeOut zegt 'Sam Tutty en Dujonna Gift schitteren'.

Sam Tutty en Dujonna Gift schitteren in deze verfrissend vrolijke musical met twee handen. Tutty verbaasde het publiek met zijn rol in de West End-productie van de musical Dear Evan Hansen, waarvoor hij in 2020 de Laurence Olivier Award won voor Beste Acteur in een Hoofdrol in een Musical. Hij was toen nog maar 22, waarmee hij een van de jongste Olivier-winnaars in de geschiedenis van de prijs was. Hij is ook geliefd vanwege zijn rol in Hollyoaks op tv, waar hij Timmy Simons speelt.

Acteur, zangeres en danseres Dujonna Gift is evenzeer gerespecteerd en geliefd vanwege haar fantastische werk aan een verscheidenheid aan populaire West End-musicals, waaronder haar recente optreden in Cameron Mackintosh's meervoudig Tony en Olivier-winnende musical Hamilton in West End.

Tim Jackson is de regisseur en choreograaf, Soutra Gilmour de ontwerper en Jack Knowles de lichtontwerper. Tony Gayle is de geluidsontwerper en Sean Green is muzikaal leider. Lux Pyramid is de orkestrator en Julia Horan CDG is castingdirecteur. Claira Vaughan is Associate Director, Hazel Holder is de Voice and Dialect Coach, Cáit Canavan is Costume Supervisor en Marcus Hall Props is de Props Supervisor.

Koop kaartjes voor Two Strangers (Carry a Cake Across New York)

Koop bij ons kaartjes voor Two Strangers (Carry a Cake Across New York) en geniet van een eenvoudige, efficiënte service. We sturen je e-tickets per e-mail, zodat je ze op de dag zelf aan de deur kunt laten zien.

Met

Dujonna Gift, Sam Tutty

Adres van Criterion Theatre

Piccadilly Circus, London, SW1Y 4XA GB (Meer info)

Criterion Theatre Routebeschrijving

Leeftijdsbeperkingen

Leeftijden 12+.

Piccadilly Circus, London, SW1Y 4XA GB Dujonna Gift , Sam Tutty
Piccadilly Circus, London, SW1Y 4XA GB Dujonna Gift , Sam Tutty
Piccadilly Circus, London, SW1Y 4XA GB Dujonna Gift , Sam Tutty
Piccadilly Circus, London, SW1Y 4XA GB Dujonna Gift , Sam Tutty
Piccadilly Circus, London, SW1Y 4XA GB Dujonna Gift , Sam Tutty
Piccadilly Circus, London, SW1Y 4XA GB Dujonna Gift , Sam Tutty
Piccadilly Circus, London, SW1Y 4XA GB Dujonna Gift , Sam Tutty