Over ons

LondonMusicals.nl geeft informatie over musicals en toneelvoorstellingen in Londen en biedt u de mogelijkheid om in realtime tickets te boeken.

Geschiedenis

De oprichting van LondonMusicals.nl ontstond uit het verlangen om bezoeker accurate en bijgewerkte informatie te geven over de belangrijkste West End producties en om klanten de beste plaatsen en prijzen voor theatertickets aan te bieden.

Voor beginnelingen kan het kopen van theatertickets online een moeilijke opdracht zijn. LondonMusicals.nl beschikt over alles om uw shopervaring zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze 24/24 reserveringsvoorziening kunt u zoeken naar beschikbaarheid, zitplaatsen vergelijken, de prijzen op verschillende data vergelijken en uw theatertickets in enkele klikken kopen. Het boeken is gemakkelijk en veilig, leun maar lekker achterover en relax, u bent maar enkele klikken van uw zitplaats verwijderd.

Londen musicals

In dit gedeelte vindt u meer informatie over de belangrijkste musicals in Londen. Blader door onze lijst, kijk naar trailers, kijk onze laatste ticketaanbieding en tickets aan halve prijs na om de beste korting te krijgen op uw theatertickets. LondonMusicals.nl heeft zitplaatsen voor de meeste show die snel uitverkocht zijn, zoals The Book of Mormon, Aladdin of Wicked en voor prestigieuze producties zoals The Lion King, The Phantom of the Opera, Thriller-Live en vele andere...

Londen toneelstukken

In dit gedeelte vindt u meer informatie over de belangrijkste toneelstukken in Londen. Blader door onze lijst, kijk onze laatste ticketaanbieding en tickets aan halve prijs na om de beste korting te krijgen op uw theatertickets. London Musicals.se heeft zitplaatsen voor de meeste West End toneelvoorstellingen zoals The Woman in Black, The Mousetrap en vele andere...

Tickets aan halve prijs

In dit gedeelte vindt u meer informatie over onze laatste aanbiedingen, kortingen en tickets. We zijn er dan ook trots op dat uw u de beste plaatsen en tickets voor theater in Londen aan een lagere prijs dan deze die u normaal aan de kassa betaalt, kunnen aanbieden. De meeste aanbiedingen zijn op weekdagen geldig, ochtend- en avondvoorstellingen kunnen tot 60% goedkoper zijn dan de nominale (officiële) prijs*.

Er wordt nooit korting gegeven op voorstellingen in het weekend.

In vertrouwen kopen

Alle theatertickets die via deze website worden aangeboden, zijn onderhevig aan de regels die door de Society Of Ticket Agents and Retailers (STAR) werden opgesteld.

Wanneer u een ticket koopt, zorg er dan voor dat u altijd het volgende weet:

  1. De nominale (officiële) prijs van het ticket
  2. Bijkomende reserveringskosten
  3. Uw zitplaatsen

* Prijs aan de kassa/officiële prijs

Online boeken

Ons centraal reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks door met de kassa's van de meeste theaters in Londen, wat u in staat stelt om in realtime te weten te komen welke zitplaatsen er beschikbaar zijn. U kiest gewoon de show die u wenst te zien, wanneer u wilt gaan en het aantal tickets om de prijzen en beschikbare zitplaatsen weer te geven. Wegens de grote vraag, zullen uw zitplaatsen maar 15 minuten in uw winkelmandje blijven. Vervolgens gaat u via onze beveiligde servers naar de kassa, waar u met uw creditcard kunt betalen, of bel ons om uw reservering te bevestigen. Uw tickets zullen voor £2.50 naar uw adres worden verzonden (alleen adressen in het UK) of u kunt ze 30 minuten voordat de show ophalen aan de kassa van het theater.