Bespaar 21% Tina The Musical

Tina The Musical

Aldwych Theatre

4,8/5 Op basis van 2451 beoordelingen (beoordelingen)
  • Boeking tot: zaterdag 31 mei 2025
  • Looptijd: 2hr 45min. Incl. 1 interval.
Koppels (94%) Theatergangers (95%) i
Foto's
Tina The Musical Tina The Musical Tina The Musical Tina The Musical Tina The Musical Tina The Musical
Tina The Musical Beschrijving

Ze was de koningin van de rock-'n-roll, met elf Grammy Awards en 180 miljoen platenverkopen over de hele wereld. Nu brengt Tina Turner eindelijk een musical over haar leven naar West End. Ze is gewoon de beste !

TINA is een musical over het leven en de successen van de gelijknamige artiest. Tina Turner, geboren in Nutbush, Tennessee, werd eind jaren vijftig beroemd toen ze samenwerkte met Ike Turner, een partnerschap dat halverwege de jaren zeventig duurde en hits produceerde als River Deep, Mountain High en Nutbush City Limits . Al deze liedjes en nog veel meer beloven een rol te spelen in deze musical die je gegarandeerd uit je stoel laat dansen!

Turner werkt samen met Olivier Award-winnende toneelschrijver Katori Hall , wiens show The Mountaintop in 2010 haar Best New Play won, en regisseur Phyllida Lloyd , die zowel de originele West End als de daaropvolgende filmversie van Mamma Mia! . Lloyd werkt opnieuw samen met choreograaf Anthony van Laast , muzikaal begeleider Nicholas Skilbeck en decor- en kostuumontwerper Mark Thompson , die allemaal hebben geholpen de ABBA-productie om te vormen tot de wereldwijde hit die de afgelopen 18 jaar wereldwijd heeft gespeeld.

Tina Turner's Musical beleeft zijn wereldpremière in het Londense Aldwych Theatre, dat tot voor kort gastheer was van een andere legendarische vrouwelijke muzikant. Carole King's Beautiful speelde iets minder dan drie jaar in het theater en scoorde twee Olivier Award-nominaties en een onlangs geopende tour door Groot-Brittannië en Ierland. Laten we hopen dat een deel van dat geluk zich ook uitbreidt tijdens deze nieuwste show. Als we de nummers mogen geloven, zullen nummers als What's Love Got To Do With It en Proud Mary zeker zowel de critici als het publiek versteld doen staan.

TINA is een musical die de grenzen van leeftijd, geslacht en ras durft te trotseren, met inspiratie van een vrouw die nog steeds het record heeft van de meeste concertkaartjes die ooit door een artiest in de geschiedenis zijn verkocht. Turners carrière omspant zeventig jaar en heeft zelfs de eer een Bond-soundtrackster te zijn, dus het toevoegen van muzikaal succes aan haar palmares zal de kers op de taart zijn. Boek nu die kaartjes!

Adres van Aldwych Theatre

49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB (Meer info)

Aldwych Theatre Routebeschrijving

Leeftijdsbeperkingen

Leeftijden 14+. Bevat scènes en taalgebruik, die mogelijk niet geschikt zijn voor kinderen onder de 14 jaar. Kinderen onder de 5 jaar worden niet toegelaten.

Tijden voorstelling
ma - -
di - 19:00
wo - 19:30
do 14:30 19:30
vr - 19:30
za 14:30 19:30
zo 15:00 -
Video
Goedkope tickets voor Tina The Musical
Bespaar 21%

Was 148,99€ Nu 117,99€
SAVE ON TICKET PRICES Valid all performances 22 April - 27 June 2024. Book by 24 June 2024.

49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
49 Aldwych, London, WC2B 4DF GB Tina The Musical Cast
Vergelijkbare voorstellingen