Bespaar 33% The Enfield Haunting

The Enfield Haunting

Ambassadors Theatre

3,8/5 Op basis van 15 beoordelingen (beoordelingen)
  • Boeking tot: zaterdag 2 maart 2024
  • Looptijd: 1 Hour 15 minutes (no interval)
Theatergangers (87%) i
Foto's
The Enfield Haunting The Enfield Haunting The Enfield Haunting The Enfield Haunting
The Enfield Haunting Beschrijving

The Enfield Haunting – Een angstaanjagend waargebeurd verhaal

Catherine Tate , die ons heeft verrukt met haar werk aan Dr Who en Queen of Oz , evenals met haar eigen tv-comedyserie, vergezelt David Threlfall , ster van Funny Woman en Shameless , op het podium. Threlfall speelt de spokenjager Maurice Grosse, de paranormale onderzoeker die de familie Hodgson hielp de gruwel te overwinnen. Tate speelt de alleenstaande moeder Peggy Hodgson, die er alles aan zal doen om haar kinderen te beschermen tegen een vreselijke achtervolging.

Dit is de wereldpremière van een belangrijk nieuw toneelstuk van Paul Unwin , mede-maker van 's werelds langstlopende medische drama, Casualty . Unwin bracht daadwerkelijk tijd door met een poltergeist-expert om hem te helpen uitzoeken wat er met de familie Hodgson was gebeurd. De voortekenen zien er allemaal goed uit en we voorspellen dat de show superspookachtig gaat worden. Niet voor angsthazen!

Wat is het verhaal achter The Enfield Haunting?

De familie Hodgson was doodsbang toen de zomer van 1977 verwoesting veroorzaakte in hun raadshuis, een doodgewoon huis voor een doodgewoon gezin. Het begon allemaal toen speelgoed en meubels uit zichzelf begonnen te bewegen, waardoor het arbeidersgezin zo bang werd dat hun huis al snel het centrum werd van een van 's werelds bekendste en meest mysterieuze poltergeist-evenementen. Het stuk speelt zich af in het voorjaar van 1978, op een bepaalde avond waarop de angst het meest dramatisch was en op het punt stond een angstaanjagende climax te bereiken.

Gebaseerd op de persoonlijke verhalen van een van de geestenjagers die betrokken zijn bij het oplossen van het mysterie, blijkt dat er veel vraag is naar kaartjes voor The Enfield Haunting , dankzij de liefde van het land voor griezelige dingen. Dit is het waargebeurde verhaal van wat er gebeurde toen een alleenstaande moeder wanhopig haar drie kinderen wilde beschermen tegen iets dat heel beangstigend was, onmogelijk te begrijpen, en snel op weg was naar een soort vreselijke conclusie.

Over de Enfield-spook

Het stuk speelt zich af op een lenteavond en is gebaseerd op het verhaal van een van de geestenjagers die wekenlang in Green Street 284 in Enfield probeerde het gezin te helpen. Van een van de kinderen, de 16-jarige Janet, werd uiteindelijk gedacht dat hij bezeten was, nadat hij was gezien door de plaatselijke lollydame die twee meter hoog in de lucht zweefde.

Het verhaal werd eerder verteld in een driedelige horror-drama tv-dramaserie in 2015, en staat nu op het podium in West End. Het stuk begint in het Brighton Theatre Royal en Richmond Theatre en gaat vervolgens over naar The Ambassadors Theatre voor een beperkt West End-seizoen van 30 november 2023 tot 2 maart 2024. Koop goedkope theaterkaartjes voor The Enfield Haunting om doodsbang te zijn... in een zeer vermakelijke manier.

Koop kaartjes voor The Enfield Haunting

Koop bij ons kaartjes voor The Enfield Haunting en geniet van een eenvoudige, efficiënte service. Wij sturen u uw e-tickets per e-mail. U hoeft ze alleen maar op de dag zelf aan de deur te tonen.

Met

Catherine Tate, David Threlfall

Adres van Ambassadors Theatre

West Street, London, WC2H 9ND GB (Meer info)

Ambassadors Theatre Routebeschrijving

Leeftijdsbeperkingen

8+

Tijden voorstelling
ma - 19:30
di - 19:30
wo - 19:30
do 14:30 19:30
vr - 19:30
za 14:30 19:30
zo - -
Goedkope tickets voor The Enfield Haunting
Bespaar 33%

Was 157,99€ Nu 105,49€
SAVE ON TICKET PRICES Valid Monday - Thursday performances 23 January - 29 February 2024. Excluding 8 February evening performance and 15 February matinee performance. Book by 28 February 2024.

West Street, London, WC2H 9ND GB Catherine Tate , David Threlfall
West Street, London, WC2H 9ND GB Catherine Tate , David Threlfall
West Street, London, WC2H 9ND GB Catherine Tate , David Threlfall
West Street, London, WC2H 9ND GB Catherine Tate , David Threlfall
West Street, London, WC2H 9ND GB Catherine Tate , David Threlfall