Bespaar 25% Standing at the Sky’s Edge

Standing at the Sky’s Edge

Gillian Lynne Theatre

4,9/5 Op basis van 42 beoordelingen (beoordelingen)
  • Boeking tot: zaterdag 3 augustus 2024
  • Looptijd: 2hr 50min. Incl. 1 interval.
Koppels (81%) Theatergangers (98%) i
Foto's
Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge Standing at the Sky’s Edge
Standing at the Sky’s Edge Beschrijving

Standing at the Sky's Edge - Een meermaals bekroonde Britse musical

Dit is een meermaals bekroonde nieuwe musical. Standing at the Sky's Edge is de winnaar van de Olivier voor Beste Nieuwe Musical, een UK Theatre Award voor Beste Muziekproductie, samen met de South Bank Sky Arts Award. Richard Hawley won ook een Olivier, samen met muzikaal leider Tom Deering , voor Best Original Score of Orchestration.

Sky's Edge heeft genoten van een reeks uitstekende runs, uitverkocht in het National Theatre en Sheffield Theatres en wordt algemeen omschreven als de meest opwindende nieuwe Britse musical in jaren. Nu staat hij in 2024 in West End, op het podium van het Gillian Lynne Theatre vanaf 8 februari. De cast van West End zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Wat is het verhaal achter Standing at the Sky's Edge?

Standing at the Sky's Edge is de naam van het zevende studioalbum van de Engelse muzikant Richard Hawley , uitgebracht in mei 2012. Het album werd in hetzelfde jaar genomineerd voor de Mercury Prize 2012. De titel is een echte locatie in zijn geboortestad Sheffield, Skye Edge, een heuvel met prachtig uitzicht over de stad, voorheen een door misdaad geteisterde woonwijk.

Richard Hawley is een singer-songwriter, gitarist en muziekproducent. Hij speelde in de jaren negentig met de Britpopband Longpigs voordat hij bij Pulp kwam. Hij heeft acht studioalbums uitgebracht, is genomineerd voor twee Mercury-prijzen en een Brit Award, en heeft samengewerkt met Lisa Marie Presley, Shakespeare's Sister, Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, Elbow, Duane Eddy en Paul Weller.

Oorspronkelijk een liefdesbrief aan Sheffield, volgt de musical de hoop en dromen van drie generaties mensen die zestig jaar lang op het gemeentehuis van Park Hill wonen, terwijl ze de universele menselijke thema's liefde, verlies en overleving ervaren. Daarbij onthult Standing at the Sky's Edge de geschiedenis van het hedendaagse Groot-Brittannië, een mooie en oprechte kijk op de kracht van de gemeenschap en de plaatsen die we thuis noemen.

Over Staan aan de rand van de hemel

Wij verkopen goedkope theaterkaartjes van topkwaliteit voor Standing at the Sky's Edge. Houd er rekening mee dat de musical thema's voor volwassenen, grof taalgebruik, fysiek geweld, alcoholmisbruik en de dood bevat, en dat je flitsende lichten, nevel en luidruchtige geluidseffecten zult ervaren.

Het boek is van Chris Bush en wordt omschreven als mooi, hilarisch en hartverscheurend. De show ging voor het eerst in première in Sheffield's Crucible Theatre in 2019 en leidde tot een run in het Londense National Theatre. Geregisseerd door artistiek directeur van Sheffield Theatres, Robert Hastie , is de decor- en kostuumontwerper Ben Stones en de choreograaf Lynne Page . De muzieksupervisor, arrangeur en orkestrator is Tom Deering en de lichtontwerper is Mark Henderson . Het geluidsontwerp is van Bobby Aitken , het pruiken-, haar- en make-upontwerp van Cynthia De La Rosa en de castingdirecteur is Stuart Burt CDG .

Koop kaartjes voor Standing at the Sky's Edge

Koop bij ons kaartjes voor Standing at the Sky's Edge en geniet van een eenvoudige, efficiënte service. Wij sturen u uw e-tickets per e-mail. U hoeft ze alleen maar op de dag zelf aan de deur te tonen.

Adres van Gillian Lynne Theatre

166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB (Meer info)

Gillian Lynne Theatre Routebeschrijving

Leeftijdsbeperkingen

Leeftijden 12+. Kinderen jonger dan 4 jaar worden niet toegelaten tot het theater. Alle personen van 16 jaar of jonger moeten begeleid worden door een volwassene en mogen niet alleen in de zaal zitten.

Belangrijke informatie

Deze show bevat volwassen thema's en grof taalgebruik, waaronder enkele scènes met fysiek geweld, alcoholmisbruik en de dood. Er zijn knipperende lichten, waas en luide geluidseffecten.

Video
Goedkope tickets voor Standing at the Sky’s Edge
Bespaar 25%

Was 118,49€ Nu 89,49€
SAVE ON TICKET PRICES Valid Tuesday - Friday and Sunday performances 22 April - 28 June 2024. Book by 18 June 2024.

166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast
166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB Standing at the Sky’s Edge Cast