School of Rock the Musical

School of Rock the Musical

Gillian Lynne Theatre

4,8/5 Op basis van 616 beoordelingen (beoordelingen)
  • Boeking tot: zondag 1 maart 2020
  • Looptijd: 2 hours 30 minutes
Families (98%) Koppels (82%) Theatergangers (82%) i
School of Rock the Musical Beschrijving

De musical Shool of Rock, winnaar van de Olivier Award 2017 voor Outstanding Achievement in Music, is echt in het Londense West End terechtgekomen.

Deze onweerstaanbare nieuwe musical, die gebaseerd is op de iconische hitfilm, vertelt het verhaal van Dewey Finn, een mislukte, wannabe rockster die besluit om wat extra geld te verdienen door zich voor te doen als vervangend leraar in een prestigieuze middelbare school. Daar verandert hij een groep met uitmuntende leerlingen in een verbluffende gitaar- en basguitaarspelende rockband. Maar kan hij ze naar de Battle of the Bands krijgen zonder dat hun ouders en de schooldirecteur het te weten komen?

Deze enorme doorbraak toont sterke staaltjes van guitaarsolo’s en veel ontroerende romantiek met 14 nieuwe nummers die gecomponeerd zijn door de legendarische Andrew Lloyd Webber en alle originele nummers uit de film! 

Met

David Fynn

Adres van Gillian Lynne Theatre

166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB (Meer info)

Gillian Lynne Theatre Routebeschrijving

Leeftijdsbeperkingen

Ages 5+

Tijden voorstelling
ma - 19:30
di - -
wo - 19:30
do 14:30 19:30
vr - 19:30
za 14:30 19:30
zo 15:00 -
Foto's
School of Rock the Musical School of Rock the Musical School of Rock the Musical School of Rock the Musical School of Rock the Musical School of Rock the Musical School of Rock the Musical
Vergelijkbare voorstellingen