Hadestown

Hadestown

Lyric Theatre

4,7/5 Op basis van 46 beoordelingen (beoordelingen)
  • Boeking tot: zondag 9 februari 2025
  • Looptijd: 2hr 30min. Incl. 1 interval.
Families (80%) Koppels (91%) Theatergangers (96%) i
Foto's
Hadestown Hadestown Hadestown Hadestown Hadestown Hadestown Hadestown Hadestown Hadestown
Hadestown Beschrijving

Hadestown – Door singer-songwriter Anaïs Mitchell

Hadestown, het alom geprezen musicalfenomeen op Broadway, komt van de getalenteerde singer-songwriter Anaïs Mitchell, in samenwerking met regisseur Rachel Chavkin. De langverwachte West End-première opent in februari 2024 in het Lyric Theatre. Volgens Forbes is dit een ‘epische viering van muziek, saamhorigheid en hoop' en ze zijn precies goed.

'Je volgende muziektheaterobsessie' - Vogue

Hadestown is in de stad na een briljant debuut in het National Theatre in 2018 en een opmerkelijk succes op Broadway. En dat betekent dat theaterkaartjes voor Hadestown populair zullen zijn.

Hadestown heeft al acht Tony Awards gewonnen, waaronder die voor Beste Musical, en de Grammy Award voor Beste Muziektheateralbum. Je startdatum in Londen is 10 februari 2024 en dit is de West End-première van de productie. De show is gebaseerd op het gelijknamige album van Anaïs Mitchell uit 2010 en zij heeft het boek, de muziek en de teksten geschreven. Een hoop oogverblindende showtunes omvatten 'Way Down Hadestown' en 'All I've Ever Known'.

Over Hadestown

Dit is de stad Hades, de plaats waar een eenvoudig liedje je lot volledig kan veranderen. Het plot neemt je mee op een onvergetelijke reis naar de onderwereld en terug, waarbij twee klassieke oude mythen tot in de perfectie samenkomen: de jonge geliefden Orpheus en Eurydice, en koning Hades en zijn vrouw Persephone.

Beschreven als een diep resonerende, uitdagend hoopvolle ervaring, wordt je gevraagd je een andere wereld voor te stellen. De Griekse mythe van Orpheus en Eurydice vormt de kern ervan, het verhaal van een uitgehongerd meisje dat een baan aanneemt in Hades – met andere woorden een soort hel – om te ontsnappen aan de kou en armoede van haar leven. Haar vriend Orpheus is al even arm, een singer-songwriter die haar komt redden.

Het creatieve team van Hadestown bestaat uit Cheography van Obie Award®-winnaar en Chita Rivera Award®-winnaar David Neumann, Tony Award®-winnaar Rachel Hauck voor Set Designer, viervoudig Tony® Award-genomineerde Michael Krass voor Costume Design, lichtontwerp van tweevoudig Tony Award®-winnaar Bradley King, Sound Design van Tony® Award-winnaars Nevin Steinberg en Jessica Paz, Music Supervision and Vocal Arrangements van Liam Robinson, Tony® Award-winnaars Michael Chorney en Todd Sickafoose voor arrangementen en orkestraties, en Ken Cerniglia voor Dramaturgie. De casting voor de Londense productie is door Jacob Sparrow.

Koop kaartjes voor Hadestown

Koop bij ons kaartjes voor Hadestown en geniet van een eenvoudige, efficiënte service. Wij sturen u uw e-tickets per e-mail. U hoeft ze alleen maar op de dag zelf aan de deur te tonen.

Adres van Lyric Theatre

29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB (Meer info)

Lyric Theatre Routebeschrijving

Leeftijdsbeperkingen

Leeftijden 8+.

Belangrijke informatie

Deze productie bevat overal stroboscoopeffecten.

Tijden voorstelling
ma - 19:30
di 14:00 19:30
wo - 19:30
do - 19:30
vr - 19:30
za 14:00 19:30
zo - -
29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB Hadestown Cast
29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB Hadestown Cast
29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB Hadestown Cast
29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB Hadestown Cast
29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB Hadestown Cast
29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB Hadestown Cast
29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB Hadestown Cast