Everybody's Talking About Jamie

Everybody's Talking About Jamie

Peacock Theatre

4,7/5 Op basis van 231 beoordelingen (beoordelingen)
  • Boeking tot: zaterdag 23 maart 2024
  • Looptijd: 2h 40m (incl. interval)
Koppels (86%) Theatergangers (91%) i
Foto's
Everybody's Talking About Jamie Everybody's Talking About Jamie Everybody's Talking About Jamie Everybody's Talking About Jamie Everybody's Talking About Jamie
Everybody's Talking About Jamie Beschrijving

Het boek en de teksten zijn afkomstig van Tom MacRae. De plot is geïnspireerd op de BBC3-documentaire uit 2011, Jamie: Drag Queen at 16 . Dit is een musical die je niet snel zult vergeten, een verkenning van de emotionele prijs van anders zijn, iets dat zelfs in de relatief verlichte tijden van vandaag hoog kan zijn.

De show beleefde zijn wereldpremière in Sheffield's Crucible Theatre in februari 2017, prachtig geregisseerd door Jonathan Butterell. Nu wordt de film verplaatst naar het Apollo Theatre in West End, dat loopt van 6 november 2017 tot 21 april 2018 en met in de hoofdrol de meeste getalenteerde cast die de daken van The Crucible op zijn kop zette.

Welkom in het leven en de tijden van Jamie, een 16-jarige jongen uit County Durham die één brandende ambitie heeft: een beroemde drag queen worden. Het resulterende verhaal is ontroerend, grappig, schandalig en uitbundig, een gedenkwaardig coming-of-age-verhaal dat verrassend vreugdevol is.

Zoals Dominic Cavendish, recensent van de Daily Telegraph, zei: “ Ik kan geen musical bedenken die me zo heeft laten ronddraaien (zoals een plaat, schatje) als deze grappige, buitensporige, ontroerende maar oh-mijn-woord pc-vlag. -zwaaiende show...De show stuurt je naar een feel-good bubbel van geluk. En de criticus van de Times gaf het een “zeer zeldzame” vijf sterren. Naar haar mening treedt het in de voetsporen van Dear Evan Hansen, een knaller van een show die dit jaar helemaal werd opgeschoond tijdens de Tony Awards.

Dit is een musical die absoluut hitmateriaal is en die een West End-run volledig verdient. Verwacht een uitdagende en moedige verkenning van de aard van verschil. De muziek is schitterend materiaal dat het publiek zal plezieren, gepresenteerd op een populair conceptalbum met John McCrea, die Jamie speelt, met hitlijstzangeressen Sophie Ellis-Bextor en Betty Boo, plus Dan Gillespie Sells en Josie Walker.

Zoals het personage Jamie zegt: “ soms moet je het leven gewoon bij de ballen pakken ”. Deze tot nadenken stemmende musical grijpt het publiek bij de ballen op de meest wonderbaarlijke, heerlijk ondeugende manier, een echte tot nadenken stemmende toneelstuk.

Adres van Peacock Theatre

Portugal Street, London, WC2A 2HT GB (Meer info)

Peacock Theatre Routebeschrijving

Leeftijdsbeperkingen

Standaard niet onder de 5 jaar. Aanbevolen 12+ en ouderlijke discretie geadviseerd – de show bevat grof taalgebruik en milde seksuele verwijzingen

Belangrijke informatie

Bevat: Waas, zwaailichten, grof taalgebruik en milde seksuele verwijzingen.

Tijden voorstelling
ma - -
di - 19:30
wo 14:30 19:30
do - 19:30
vr - 19:30
za 14:30 19:30
zo - -
Video
Vergelijkbare voorstellingen