Burlesque the Musical

Burlesque the Musical

Locatie te worden bevestigd

Burlesque the Musical Beschrijving

Welkom bij Burlesque the Musical , de glamoureuze, ruige en waanzinnig leuke nieuwe musical gebaseerd op de geliefde hitfilm.

Ontdek een club als geen ander... een plek onder de stadslichten waar de pailletten glinsteren, de verleiding glinstert en een leven kan veranderen in de beweging van een verenboa.

Wanneer Ali naar New York gaat op zoek naar haar moeder, wordt ze meegezogen in een oogverblindende ondergrondse wereld waar het ritme van de muziek en de hitte van de dansbewegingen haar leven voor altijd zullen veranderen. Onder deze onwaarschijnlijke familie van buitenbeentjes, dromers en intriganten zal Ali ongewild haar echte stem vinden, haar talent ontdekken en ontdekken waar ze werkelijk thuishoort.

BURLESQUE THE MUSICAL, geschreven door Steven Antin, geregisseerd en gechoreografeerd door Nick Winston, met aanvullend materiaal van Kate Wetherhead, is een sprankelende reis van zelfontdekking die absoluut bruist van de nummers van Christina Aguilera, Sia en Diane Warren, naast aanvullende nummers van Todrick Hall. en Jess Folley.

Met

Todrick Hall