Bespaar 8% Back to The Future the Musical

Back to The Future the Musical

Adelphi Theatre

4,9/5 Op basis van 914 beoordelingen (beoordelingen)
  • Boeking tot: zondag 27 juli 2025
  • Looptijd: 2hr 40min. Incl. 1 interval.
Families (96%) Koppels (92%) Theatergangers (92%) i
Foto's
Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical Back to The Future the Musical
Back to The Future the Musical Beschrijving

Back to the Future the Musical – Breng de film naar het podium

De originele film is geschreven door de getalenteerde Bob Gale en Robert Zemeckis, die ook het boek voor de musical heeft geschreven. Ze proberen al jaren dit fantastische nieuwe project van de grond te krijgen... en nu is het ze gelukt. Gefeliciteerd - en wat een traktatie voor het West End-publiek! Welkom bij Back to the Future, de musical . Voeg daar de invloed van regisseur John Rando aan toe - wiens taak het is om de magie van de film vast te leggen en dezelfde verbazingwekkende magie op het podium te creëren - en je kijkt naar een werkelijk verbazingwekkende show. In de woorden van de jonge ster van de serie Marty McFly: 'Je kinderen zullen het geweldig vinden'... en wat een geweldige manier om de 35e verjaardag van de originele film te vieren.

Alan Silvestri, die de showmelodieën schreef, werkte oorspronkelijk samen met Robert Zemeckis aan de film Romancing the Stone uit 1984. Sindsdien is hij de nummer één bestemming voor alle films van Zemeckis, inclusief alle drie de Back to the Future- films, en is hij een Grammy-winnaar dankzij zijn nummer 'Believe' van The Polar Express . Voeg daarbij de invloed van zesvoudig Grammy-winnaar Glen Ballard, die wereldwijd meer dan 150 miljoen platen heeft verkocht, en het wordt magisch.

Tot nu toe weten we dat de uitstekende Olly Dobson Marty McFly speelt, een acteur die ons heeft verrukt met zijn werk in Bat Out Of Hell The Musical . De rest van de cast wordt nog aangekondigd, maar je kunt er zeker van zijn dat het briljant zal zijn!

In de film uit 1985 speelde Michael J. Fox de rol van Marty McFly en Christopher Lloyd als de excentrieke Dr. Emmett Brown. Het genereerde wereldwijd een enorme £ 279 miljoen en alle drie de films bleken een van de meest populaire trilogieën aller tijden. Als je niet weet wat er gebeurt, wat is dan het plot?

Tiener Marty McFly wordt per ongeluk teruggevoerd naar 1955 in een tijdreizende DeLorean-auto, gemaakt door zijn gekke uitvindervriend, dr. Emmett Brown. Als hij daar aankomt, is hij geschokt als hij in een situatie terechtkomt die zo lastig is dat het ronduit hilarisch is. Hij moet ervoor zorgen dat zijn eigen tienerouders op de middelbare school verliefd worden, anders bestaat zijn eigen toekomst niet.

Zoals producer Colin Ingram zei : “Er is zes jaar aan deze show gewerkt en we zijn blij dat we hem eerst aan de inwoners van Manchester kunnen laten zien voordat de rest van de wereld hem te zien krijgt. Net als bij Ghost – The Musical krijgt Manchester het als eerste, dus synchroniseer je horloges, want als deze musical 130 km/uur haalt, zul je serieus... entertainment te zien krijgen!'

TERUG NAAR DE TOEKOMST De musical wordt geproduceerd door Colin Ingram, Donovan Mannato, de Frankel/Viertel/Baruch/Routh Group, Gavin Kalin Productions, Hunter Arnold, Crush Music, CJ ENM, Teresa Tsai, Robert Zemeckis, Bob Gale en Augury in samenwerking met Herman-Adelman, Kimberly Magarro, Robert L. Hutt, Ricardo Marques, Glass Half Full Productions. Mis het niet!

Adres van Adelphi Theatre

409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB (Meer info)

Adelphi Theatre Routebeschrijving

Leeftijdsbeperkingen

Leeftijden 6+. Iedereen jonger dan 16 jaar moet worden begeleid door een volwassene van 18 jaar of ouder. Onder de 4 jaar worden niet toegelaten.

Belangrijke informatie

Kaarten voor Back to the Future kunnen tot 24 uur vóór de voorstelling worden geruild.

Tijden voorstelling
ma - 19:30
di - -
wo - 19:30
do 14:30 19:30
vr - 19:30
za 14:30 19:30
zo 15:00 -
Video
Goedkope tickets voor Back to The Future the Musical
Bespaar 6%

Was 208,49€ Nu 196,49€

409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
409-412 Strand, London, WC2R 0NS GB Back to The Future the Musical Cast
Vergelijkbare voorstellingen