Bespaar 28% Alegria - Cirque du Soleil

Alegria - Cirque du Soleil

Royal Albert Hall

4,3/5 Op basis van 7 beoordelingen (beoordelingen)
  • Boeking tot: zondag 3 maart 2024
  • Looptijd: 2 hour 15 minutes (incl. interval)
Families (86%) Koppels (86%) Theatergangers (86%) i
Foto's
Alegria - Cirque du Soleil Alegria - Cirque du Soleil Alegria - Cirque du Soleil Alegria - Cirque du Soleil
Alegria - Cirque du Soleil Beschrijving

Cirque du Soleil Alegria – Ontzagwekkende circusmagie

Als je nooit hebt willen weglopen om je bij het circus aan te sluiten, zal deze show je van gedachten doen veranderen. Alegria , de Cirque du Soleil-klassieker uit de jaren 90, is opnieuw gemaakt voor een nieuwe generatie. Alegria speelt zich af in het hart van een koninkrijk dat zijn koning heeft verloren en onthult de machtsstrijd tussen de oude orde en een nieuwe, jongere beweging gericht op nieuwe hoop en vernieuwing.

De onvergetelijke soundtrack, genomineerd voor een Grammy, scoorde een grote hit in de Billboard Music Charts en bleef daar 65 weken. Verwacht spannende acrobatiek, verbazingwekkende kostuums, adembenemende decors en speelse humor terwijl Alegria zich ontvouwt en een unieke opbeurende meeslepende ervaring vol magie en liefde biedt. Dit is een typisch Cirque du Soleil-spektakel.

Wat is het verhaal achter Cirque du Soleil Alegria?

Alegria is een reizende productie die voor het eerst werd gemaakt in 1994 door regisseur Franco Dragone en de creatiedirecteur van het circus Gilles Ste-Croix . Vernoemd naar het Spaanse woord voor 'vreugde', is het ronduit vreugdevol. De show, die in 1994 in Montreal in première ging, heeft sindsdien minstens 5000 keer op het podium gestaan. Gezien door meer dan 14 miljoen toeschouwers in meer dan 250 steden over de hele wereld, staat de film gepland voor een langverwacht seizoen in West End.

Over Cirque du Soleil Alegria

Onze goedkope theaterkaartjes van goede kwaliteit voor Cirque du Soleil Alegria onthullen kostuums die zijn ontworpen om de nieuwe orde en het nieuwe te laten zien. De kostuums in oude stijl zijn geïnspireerd op het gouden tijdperk van New York, terwijl de zachtere, lichtere kostuums van de nieuwe orde jeugd en frisheid uitstralen.

De soundtrack is gecomponeerd door Rene Dupere , de componist van verschillende eerdere producties, waaronder Nouvelle Experience en Mystere . Het studioalbum kwam uit in september 1994, wat resulteerde in Grammy-nominaties, en Felix Award-nominaties volgden in 1995. Het album bleef 65 weken in de Billboard World Music Chart staan.

Cirque du Soleil – Circus of the Sun in het Engels – is een Canadees entertainmentbedrijf, nu 's werelds grootste hedendaagse circusproducent. Het is gevestigd in het centrum van Saint-Michel en werd in 1984 opgericht door de ex-straatartiesten Guy Laliberté en Gilles Ste-Croix . De eerste officiële productie Le Grand Tour du Cirque du Soleil, in 1984, bleek een groot succes en leidde ertoe dat het gezelschap werd omgevormd tot een heus circus. De beroemde theatrale, karaktergedreven aanpak die ze hanteren, veroverde harten en geesten, en tot op de dag van vandaag is het nog steeds 's werelds meest geliefde en bekendste hedendaagse circus.

Koop kaartjes voor Cirque du Soleil Alegria

Koop bij ons kaartjes voor Cirque du Soleil Alegria en geniet van een eenvoudige, efficiënte service. Wij sturen u uw e-tickets per e-mail. U hoeft ze alleen maar op de dag zelf aan de deur te tonen.

Adres van Royal Albert Hall

Kensington Gore, London, SW7 2AP GB (Meer info)

Royal Albert Hall Routebeschrijving

Leeftijdsbeperkingen

Alle leeftijden welkom

Tijden voorstelling
ma - - -
di - - 19:30
wo - - 19:30
do - - 19:30
vr - 15:30 19:30
za 11:30 15:30 19:30
zo 13:30 17:30 -
Goedkope tickets voor Alegria - Cirque du Soleil
Bespaar 28%

London Theatre Week
Bespaar tot 28% op geselecteerde tickets voor Cirque du Soleil - Alegria

Bespaar 15%

Was 128,99€ Nu 109,99€
SAVE ON TICKET PRICES Valid for selected performances 24 February - 3 March 2024 Book by 1 March 2024.

Kensington Gore, London, SW7 2AP GB Alegria - Cirque du Soleil Cast
Kensington Gore, London, SW7 2AP GB Alegria - Cirque du Soleil Cast
Kensington Gore, London, SW7 2AP GB Alegria - Cirque du Soleil Cast
Kensington Gore, London, SW7 2AP GB Alegria - Cirque du Soleil Cast
Kensington Gore, London, SW7 2AP GB Alegria - Cirque du Soleil Cast
Kensington Gore, London, SW7 2AP GB Alegria - Cirque du Soleil Cast
Kensington Gore, London, SW7 2AP GB Alegria - Cirque du Soleil Cast