Bespaar 58% A Mirror

A Mirror

Trafalgar Theatre

4,4/5 Op basis van 5 beoordelingen (beoordelingen)
  • Boeking tot: woensdag 15 mei 2024
  • Looptijd: 2 hours (no interval)
Theatergangers (80%) i
Foto's
A Mirror
A Mirror Beschrijving

A Mirror - Subversief, ingewikkeld en eigentijds

A Mirror bracht het publiek in vervoering in het Almeida Theatre in 2023. Vervolgens verhuist het naar het Trafalgar Theatre in West End voor februari 2024, opnieuw met de geweldige Jonny Lee Miller in de hoofdrol, en we voorspellen dat de tickets snel uitverkocht zullen zijn.

Wat is het verhaal achter Een Spiegel?

The Mirror , geschreven door Sam Holcroft en geregisseerd door Jeremy Herrin , wordt door de Financial Times omschreven als 'Een ingenieus drama'. Bekroond met 4 sterren door The Guardian, Observer, Time Out, Independent, Mail on Sunday, Metro en The Stage, blijkt het een grote aantrekkingskracht te hebben op liefhebbers van serieus theater, en de boodschap van het stuk is volkomen relevant voor de wereld waarin we vandaag leven. Met A Mirror-theaterkaartjes beland je midden in een complex plot dat enige ontrafeling vergt, met een dramatische onthulling aan het eind.

Over een spiegel

Jonny Lee Miller heeft ons blij gemaakt met Trainspotting. Tanya Reynolds maakte ons enthousiast met seksuele voorlichting. En ook Michael Ward van Top Boy is betrokken bij het explosieve nieuwe stuk van Sam Holcroft . Met thema's als censuur, auteurschap en vrijheid van meningsuiting is het een ongewoon invloedrijk theaterstuk.

Het stuk bevat een auteur en artiesten die hopen onder de radar te blijven. Voor het toneelstuk dat ze opvoeren is door de minister van Cultuur een vergunning geweigerd in een sinistere dictatuur, maar ze hebben een erkende trouwlocatie gevonden en ze voeren het stuk op terwijl een uitkijkpost controleert op spionnen.

Elke keer dat er op de deur wordt geklopt of een sirene loeit, moeten de acteurs de gebeurtenis snel weer omzetten in een bruiloft. In eerste instantie hebben de hoofdrolspelers elk twee identiteiten, waar ze tussen springen. Maar al snel wordt duidelijk dat er bij elk van de hoofdpersonen ook een derde persoon betrokken is...

Dit stuk is op zoveel niveaus subversief. Het is een zwarte komedie over de absurditeit van tirannen die denken dat ze beschermers van de kunst zijn. Het vergt een knipoog naar kunst in het algemeen, en naar de gewoonte om de rommel van het echte leven op te ruimen. En het kan ook worden gezien als het wegnemen van de mickey in het proces van het schrijven en uitvoeren van een toneelstuk.

De volledige cast bestaat uit Sara Houghton , Jonny Lee Miller , Aaron Neil , Tanya Reynolds , Geoffrey Streatfeild , Miriam Wakeling en Micheal Ward . De creatieve teamleden zijn schrijver Sam Holcroft , regisseur Jeremy Herrin , decor- en kostuumontwerper Max Jones en lichtontwerper Azusa Ono . Nick Powell is de componist en geluidsontwerper en Jonathan Holby de Fight Director, Jessica Ronane CDG de Casting Director en Clare Foster de Intimacy Director. Alice White is de stemcoach en Cáit Canavan is de kostuumsupervisor.

Koop kaartjes voor A Mirror

Koop bij ons kaartjes voor A Mirror voor een eenvoudige, efficiënte service, ondersteund door heel veel theaterticketervaring. We sturen u per e-mail e-tickets die u op de dag zelf in het theater kunt laten zien.

Met

Jonny Lee Miller

Adres van Trafalgar Theatre

14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB (Meer info)

Trafalgar Theatre Routebeschrijving

Leeftijdsbeperkingen

14+

Belangrijke informatie

Laatkomers worden niet toegelaten. Als u in de voorste vijf rijen van de kramen zit, wordt u mogelijk gevraagd om gratis tassen in de garderobe achter te laten.

Goedkope tickets voor A Mirror
Bespaar 58%

London Theatre Week
Bespaar tot 58% op geselecteerde tickets voor A Mirror

14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller
14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller
14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller
14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller
14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller
14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller
14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB Jonny Lee Miller